Cum să alegi parfumul perfect pentru tine

Cum să alegi parfumul perfect pentru tine

Să faci parte din comunitatea noastră vine cu câteva avantaje! De exemplu, astăzi îți vom spune cum să alegi parfumul potrivit pentru tine.

 

În primul rând, trebuie să înțelegem care e diferența dintre cele trei tipuri de note ale parfumurilor: de vârf, de mijloc și de bază. Acestea dictează mirosul și durata parfumului.

 

Notele de vârf sunt cele mai volatile, motiv pentru care sunt primele care se fac simțite din întreaga combinație. Intensitatea lor dispare în scurt timp (15 - 30 minute), iar în general sunt ușoare și proaspete.

 

Notele de mijloc se fac simțite după cele de vârf și reprezintă, de fapt, esența parfumului. Acestea se simt pentru câteva ore.

 

Notele de bază persistă pentru cea mai îndelungată perioadă de timp.

 

Combinația acestor note rezultă în mirosul parfumului, iar pentru a-l alege pe cel mai potrivit trebuie să ținem cont de aromele care s-au folosit pentru fiecare bază. De exemplu, dacă alegem un parfum cu aromă de vanilie (care ne place mult) ca notă de vârf, dar cu arome care ne displac drept note de mijloc și bază, atunci vom ajunge să urâm parfumul ales după câteva ore și să regretăm decizia de a-l achiziționa.

 

Cel mai bine este să ne gândim ce arome preferăm, iar când alegem un parfum să citim care sunt notele sale de vârf, mijloc și bază, pentru a ne da seama dacă și peste câteva ore ne va plăcea mirosul acelui parfum.

 

Sperăm că informația ți-a fost de folos, iar pe viitor promitem să îți oferim mai multe sfaturi utile și informații interesante despre parfumuri și cosmetice.

 

P.S. dacă ai vreo curiozitate sau dorești să îți oferim o informație anume nu ezita să ne trimiți un mesaj privat. ♥

Categorii

Trimite
Dacă îți dorești să fii notificat/ă atunci când postăm următoarele articole pe blog, nu uita să te abonezi la newsletter! 
Lasă-ne adresa ta de email în căsuța de mai sus.
________
𝗟𝗨𝗩𝗶𝗡𝗔 - 𝘤𝘰𝘯𝘧𝘪𝘥𝘦𝘯𝘵𝘢 𝘪𝘶𝘣𝘪𝘵𝘰𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘣𝘦𝘢𝘶𝘵𝘺 💗💜❤️

 

Suport clienti 09:00-18:00

0754 776 127 office@luvina.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!