Reguli de frumusețe pe care nu trebuie să le încalci

Reguli de frumusețe pe care nu trebuie să le încalci
Make-up artiști de renume și hairstylisti celebri, au dezvăluit care sunt cele mai importante reguli de frumusețe care trebuie respectate cu orice preț.

1.  Protejarea pielii
Deteriorarea pielii produsă de soare este cea mai importantă cauză a îmbătrânirii premature.Aplică mereu pe piele produse cu factor de protecție solară. Din păcate, semnele vizibile ale îmbătrânirii apar din ce în ce mai devreme, pentru majoritatea femeilor, în jur de 30 de ani. Aceasta este vârstă când leziunile deja s-au produs.

2. Curățarea tenului
Curățarea și tonifierea nu sunt eficiente în totalitate, dacă nu ai îndepărtat toată murdăria de pe față. Dacă obișnuieșți să porți un machiaj complex, seară, obligatoriu folosește un produs de curățare de calitate și nu abandona procesul până nu eșți sigură că tenul este perfect curat. Apoi utilizează un produs cu efect tonifiant. Dimineață, de asemenea, folosește un cleanser blând.

3. Aplicarea anticearcănului
Fixează întotdeauna anticearcănul cu o pudră translucidă. Acest lucru ajută anticearcanul să nu se întindă și să nu se strângă în straturi, inestetic, sub ochi.

4. Aplicarea machiajului 
Pregătește-ți întotdeauna pielea pentru aplicarea machiajului. Fie că folosești un produs hidratant, pe baza de ulei sau gel, niciun machiaj sau un simplu fond de ten nu va arată bine, dacă pielea este uscată. Această trebuie să fie intens hidratata.

5. Tunderea vârfurilor
Tunde-ți vârfurile chiar dacă intenționezi să-ți lași părul să crească. Acest obicei va preveni despicarea lui. La fiecare 8-10 săptămâni, obișnuiește-te să-ți tunzi puțîn părul, că să împiedici apariția firelor tocite. Astfel, părul va crește sănătos și mai repede, decât dacă sări peste această etapă.

6. Decolorarea părului
Decolorarea părului la domiciliu nu este o idee bună. Este nevoie de abilități, tehnică și cunoștințe pentru a obține un efect profesional, este de părere celebrul hairstilist Marc Mena.

7. Reguli de frumusețe – coafarea părului
Usucă-ți părul bine înainte să aplici produsele de coafat cu efect termic. Dacă mai rămâne apă în par, această se încălzește puternic și se extinde pe o suprafață mare a părului, provocând daune permanente firului și chiar rădăcinii.

Categorii

Suport clienti 09:00-18:00

0754 776 127 office@luvina.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!